Skip to content

KLANTENSERVICE

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon of what’s app. 7 dagen per week! Dus aarzel niet en neem gerust contact op!

Verzending
Wij verzenden jouw schoenen met MyParcel. Het kan 1 à 2 dagen duren voor je je pakketje in huis hebt. Met de track & trace code kan je precies zien waar je pakketje is!

Afhalen
Je pakketje afhalen kan bij ons in Hoofddorp. Kies voor de optie afhalen tijdens het bestelproces en daarna maken we een afspraak wanneer je je nieuwe shoes kan ophalen!

Kosten
De standaardverzendkosten zijn 3,99 voor Nederland. Als je boven de 50,- euro bestelt versturen we je pakketje gratis naar je op.

Verzendbevestiging
Zodra het pakket verzonden is, ontvang je van ons een mail dat je pakket verzonden is met daarin de track & trace code.

Retourneren
Mocht de maat niet goed zijn of heb je een andere reden dan is het uiteraard mogelijk om de bestelling terug te sturen voor een ander artikel of het geld terug te laten storten. Na levering van u schoenen heeft u 7 dagen de tijd om het terug te sturen. Gebruik hiervoor het retourformulier en zorg er altijd voor dat je het pakketje verstuurd met een track & trace code.

Na ontvangst van uw retour zending ontvangt u binnen uiterlijk 2 werkdagen bericht en wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Wanneer u de volledige bestelling retourneert ontvangt u ook de eerst gemaakte verzendkosten terug op uw rekening. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is vanuit ons.

Milieu
Er wordt tegenwoordig steeds meer online besteld maar er wordt ook veel retour gestuurd om diverse redenen. Twijfel je daarom over je maat of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via 0653953871. Dit scheelt misschien een retour en spaar je het milieu! Je kan natuurlijk ook een vriendin, buurvrouw, zus, moeder, schoonmoeder blij maken als je de schoenen niet past, er is vast wel een Assepoester in jouw omgeving die daar heel blij van gaat worden…!